Μενού Κλείσιμο

Θεραπευτική Αστρολογία

Η στιγμή γέννησης του κάθε ανθρώπου είναι μοναδική και μπορεί να αποτυπωθεί σε αυτό που ονομάζουμε γενέθλιο χάρτη ή ωροσκόπιο. Έτσι, ο γενέθλιος χάρτης σε ένα πρώτο επίπεδο  μας πληροφορεί  για τη θέση   των πλανητών  στο ζωδιακό κύκλο και την μεταξύ τους αλληλεπίδραση κατά την ώρα της γέννησης μας.  Σε ένα άλλο επίπεδο μας πληροφορεί για την επίδραση της διάταξης των πλανητών τόσο στο σώμα μας  όσο και στη ψυχοσύνθεση μας.

Η Αστρολογία αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο κατά τη διάρκεια της θεραπευτικής διαδικασίας, διότι μέσω του ωροσκοπίου εξετάζει τον άνθρωπο ως μονάδα, μπορεί να προσδιορίσει τα βαθύτερα αίτια των συμπτωμάτων καθώς και τις περιόδους έξαρσης και ύφεσης αυτών. Δεν είναι τυχαία άλλωστε τα λόγια πολλών μεγάλων γιατρών της ιστορίας:

Γαληνός  «Η κατάσταση στον ουρανό, η εποχή του χρόνου και ο τόπος θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη στην διάγνωση & θεραπεία των ανθρώπινων ασθενειών». 

Ιπποκράτης «Ο γιατρός που δεν γνωρίζει αστρολογία, δεν έχει δικαίωμα να ασκεί την ιατρική και να λέγεται γιατρός….. Μόνο ένας μωρός θα θεράπευε ασθενείς χωρίς προηγουμένως να συμβουλευτεί το ωροσκόπιό τους».

Όποια θεραπευτική διαδικασία και αν ακολουθήσει κανείς, δηλαδή είτε μέσω της συμβατικής είτε μέσω της εναλλακτικής ιατρικής, η μελέτη και η ανάλυση του ωροσκοπίου, με τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου Αστρολόγου, αποτελεί έναν πολύτιμο και ωφέλιμο αρωγό.

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς του Σεραπείον και λύστε όλες σας τις απορίες

 

 

Κατηγορία: Εναλλακτικές Θεραπείες